Facebook and Google reviews

That's how we were rated

Our mission
Our mission

Satisfaction is our investment!

We have formulated the values on which we base the successful operation of our company. We require all our employees and ourselves to do our work according to these values!

Our mission: to develop into the best known, largest and best courier service. We provide reliable, profitable service to our customers with motivated employees and partners who identify with our values.

Vélemények

Rólunk

Összesített értékelés: 4.3 az 5-ből, 6 685 értékelés alapján.

We are building an innovative and successful logistics company

Our staff is happy to work for the satisfaction of our customers and help them with personal and professional development.

 

Futar.hu csapat

 

At the speed of light for customer satisfaction!

With predictable high standards, innovative IT solutions, express delivery, and proactive problem management, we help to constantly increase the customer experience and build long-term customer relationships. With the spread of e-commerce, administration without personal involvement makes our lives simpler and more convenient, the services of Futar.hu are an integral part of a world where everything can be done at the touch of a button. We fulfill the ever-growing orders with long-term planning, fair managers and motivated, expert staff. We go beyond goals and respect our environment and sustainability.

More questions and answers in the FAQ menu

PRIORITY ISSUES

Letölthető dokumentumok között az árajánlat részletesen megadja a szolgáltatások feltételeit és az extra szolgáltatások díjait.

Az extra szolgáltatások nettó díjai (2020)

  • Lemondás, meghiúsulás: Az azonnal teljesítendő megbízások a megrendelést követően 10 percen belül díjmentesen lemondhatók, az előzetesen időzett belföldi megbízások a felvételt megelőző munkanapon 17:00-ig díjmentesen lemondhatók. Amennyiben a lemondás ezt követően történik úgy a ráfordítással arányos lemondási díjat (minimum a díj 50%-a) számítunk fel.
  • Címmódosítás, visszafordítás: A már felvett küldemények esetében is lehetősége van a megrendelőnek módosítania a megbízást. A módosítás esetében a lemondáshoz hasonló módon a ráfordítással arányos díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.
  • Expressz szolgáltatás: Motoros, autós és puttonyos szolgáltatásnál a szabad kapacitás függvényében elérhető, felára a szállítás díjának 60%-a.
  • Extra várakozás: A futár az átvételnél és a leadásnál egyaránt 15 percig vár külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 600 Ft. 
  • Extra időpontok: Az árak munkanapokon 8-18 óra között végrehajtott megbízásokra érvényesek, munkaidőn kívül 25%, de minimum nettó 5000 Ft felárat számíthatunk fel.
  • Extra tömeg / méret felár: Négy raklapnál (1200 kg-nál) nagyobb szállítmánynál a szolgáltatást egyedileg kalkuláljuk. 
  • Extra rakodás (sofőr rakodik): A sofőr az átvételnél és a leadásnál egyaránt 10 percig rakodik külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 900 Ft.
  • Extra rakodó (sofőrön kívül): Első megkezdett óra 10000 Ft, azután minden megkezdet 30 perc 1500 Ft. A szolgáltatás csak Budapesten és környékén érhető el.
  • A díjon kívüli (áruérték) utánvét beszedése és kezelése: Ha az utánvétet visszaszállítjuk, akkor a szállítás díjának 60%-át számoljuk fel, ha utalással teljesítjük, akkor az érték 1%-a, minimum 1000 Ft.
  • 50.000 Ft feletti áruját is biztosíthatja egyedi írásos biztosítási megrendeléssel. Díja 5.000.000 Ft-ig 10.000 Ft. A megrendelésnek tartalmaznia kell a szállított áru és a csomagolás pontos leírását.

 

Yes, you can send an order directly from your own system using the futar.hu post method API procedure.

You will receive an immediate answer to the result of the upload.

We will send you a continuous status report on the phases of order fulfillment.

In the ordering system of futar.hu you can perform all the tasks related to the courier order.

In order to use it, registration is required, which can be initiated on the specialecuse.futar.hu website.

We also deliver abroad with immediate road direct service or air solutions.

This means that a courier will take your order to the pick-up address and take it directly to the delivery address.

If the destination is available by vehicle then we usually offer a traditional courier solution, if you have to deliver to a distant country then we offer custom air solutions (OBC or CARGO).

Igen, a teljes szállítási folyamat minden szükséges helyén a saját megrendelési számunk mellett kezeljük a megbízó azonosító adatát. Le tudod kérni az interneten a saját rendelés számoddal a küldemény státuszát, akár közvetlenül a saját rendszeredből egy API hivással.

A budapesti szolgáltatás (motorral, autóval, és puttnyos járművel) alap esetbe 3 órás, de expressz megbízásnál (feláras szolgáltatás) a rendkívüli helyzetek kiívételével 90 perces szolgáltatást is tudunk ajánlani.

Az agglomerációba a fenti járműkategóriákkal 4 órás szolgáltatást vállalunk.

Vidékre a távolságtól függően változik az idő. A vidéki megbízásra 30 percen belül elindul a futár a felvételi címre és azonnal indul a kézbesítési helyre.

Teherautós futár megbízásokat alap esetben másnapra vállalunk, de ha van szabad jármű, akkor lehet, hogy napon belül elszállítjuk az árudat.  

Szállítólevelet már nagyon régen nem használunk. Helyeztte a teljes folyamatot elektronikusan követjük, a regisztrált megbízó a küldemény minden állapotváltozásáról (pl. felvéve, kézbesítve, visszaszállítva) azonnali e-mail értesítést küldünk. A kézbestést az átvevők a futár telefonján (vagy érintésmentesen) igazolják. A teljesítésről aláírással készült igazolást tudsz lekérni a neten. 

A legegyszerűbben az ajánlatkérés oldalon lehet kalkulálni vagy az árlista menüben is kikereshető.

A szolgáltatások árát Budapesten belül kereleti zónak és járműkategóriák szerint határoztuk meg.

Ez a napon belüli gyors szolgáltatásoknál nagyon ritkán fordul elő. A feladó és a címzett legtöbbször megbeszélik, hogy megy a futár.

Ráadásul a címtörzsünkben több tízezer cég adatai szerepel. Elég a cégnevet mondani és a legtöbb esetben csak a telephelyet és az épületet kell megbeszélni/megadni a rendelésnél.

Az is segíti a címek keresését, hogy kérünk telefonszámot a feladókhoz és a címzettekhez. Ha ritkán előfordul, akkor nyomozunk. Keressük a megbízót, a feladót és a címzettet is a cím pontosítása érdekében.

Végső esetben (különdíj ellenében) a pontos cím ismeretében újra kiszállítjuk a címzettnek a küldeményét.

Adható kedvezmények

Oda-vissza szállításnál a visszautat 40% kedvezménnyel teljesítjük, amennyiben a futár a kézbesítést követően 10 percen belül visszaindulhat.
Több cím egyidejű megadásánál 5-25% közötti csoportos teljesítési körfutár kedvezmény

 

News, articles and opinions

From the life of courier services

Speed, reliability, cost-effectiveness