Pályázati felhívás: Örömet szállítunk

Örömet szállítunk pályázat 2021

2021-ben elsőként meghirdetett „Örömet szállítunk!” pályázatunkkal célunk 1000 hátrányos helyzetű, nehéz sorsú gyereknek közvetett segítséget nyújtani alapítványokon, egyesületeken keresztül.

A pályázat részleteiről a csatolt dokumentumban olvashatsz.


A pályázati kiírás véglegesítésre került. A kérdések alapján nem volt szükség módosításra. Mindenkinek sok sikert kívánunk a pályázat elkészítéséhez. Határidő: 2021.10.20.


Köszönjük szépen az értékes pályázatokat! A beküldött pályázatokat a befogadás napján visszaigazoltuk. A pályázat benyújtási határideje elmúlt, a következő egy hónapban felvesszük a kapcsolatot a pályázókkal.


Örömet szállítunk pályázat 2021 - Gratulálunk a nyerteseknek!
Szerdán megszületett a zsűri döntése. 18 fantasztikus pályázatot kaptunk, mindannyian csodálatos munkát végeznek a céljaik elérése érdekében.
A 18 pályázóból 5 szervezetet választottunk, akik lehetőségünkhöz mérten 2022-ben folyamatos logisztikai segítséget kapnak.
Köszönjük a megtiszteltetést, hogy pályázatotokat beadtátok. Várjuk a közös munkát :)
A szervezetekkel egyeztetve hamarosan bemutatunk néhány támogatott projektet, kövessétek híreinket!
 

Korábbi támogatási tevékenységünkre példa a pályázati kiírás és jelentkezési lap alatt olvasható nyilatkozat a Csillagfény Alapítvánnyal kötött Együttműködésről.Korábbi támogatási tevékenységünkre példa a pályázati dokumentumok alatt olvasható nyilatkozat a Csillagfény Alapítvánnyal kötött együttműködésről.