Érintésmentes és hiteles átvételi igazolást fejlesztettünk

A FUTAR.HU Logisztikai Kft. 2020. március 23-tól aláírás helyett egyedi pinkóddal igazoltatva érintésmentesen adja át a címzettek részére a küldeményeket. A feladók, címzettek és futárok védelme érdekében vezettük be az innovatív megoldást, ami valódi érintésmentes kézbesítést és hiteles átvételi igazolást nyújt az érintetteknek.

A FUTAR.HU Logisztikai Kft. gyorsan reagált a kritikus helyzetre, elsők között 2020. március 12-én vezettük be az otthoni munkavégzést az erre alkalmas munkakörökben. Folyamatosan követjük a kormányzat, az operatív törzs és a WHO ajánlásait, mindent megteszünk a környezetünkben élők, dolgozók védelmében. 2014-ben elsők között vezettük be az élő időben történő másodperc pontosságú státuszjelentést egyedi fejlesztésű szoftvereink támogatásával. A mostani járványhelyzetben a címzettek és a futárok is tartottak kézről kézre adott telefonok használatától. A kialakult helyzetben számos lehetőséget vizsgáltunk a küldeményátvétel gyors, hiteles és érintésmentes megoldása érdekében. Magyarországon elsőként vezetjük be ezt az innovatív megoldást, amely garantálja a címzett biztonságát és a megrendelő számára a hiteles átvételi igazolást. Megoldásunk a címzett részéről nem követel plusz időráfordítást, mindössze az sms-ben kapott kódot kell megadnia. A futár már érkezéskor jelzi a címzettnek, hogy az átvételhez szüksége lesz a mobiltelefonjára. A kód ellenőrzését az informatikai rendszer végzi, a kódot a futár sem ismeri. A megoldás teljesen biztonságos.

Érintésmentes kézbesítés

A folyamat lépései:

  1. A futár a címzetthez érkezik.
  2. A futár megnyomja a telefonján a „megérkeztem” gombot.
  3. A szerver küld sms üzenetben négy jegyű titkos kódot küld a címzett telefonjára.
  4. A futár feljegyzi az átvevő nevét és rögzíti a rendszerben a jelszót.
  5. A szerver ellenőrzi a kód hitelességét.
  6. Helyes kód esetén a futár érintés nélkül átadja a küldeményt.

A FUTAR.HU Logisztikai Kft. 13 éve működő családi tulajdonú logisztikai vállalkozás. Azonnali napon belüli szállításra és 40 kg feletti nagyméretű áruk országos házhozszállítására specializálódtunk. Célunk, hogy innovatív és eredményes logisztikai vállalatot építsünk, amely magas színvonalon szolgáltat és folyamatosan biztosítja a szervezet kiegyensúlyozott növekedését. Munkatársaink örömmel dolgoznak vevőink elégedettsége érdekében. Segítjük őket a személyes és szakmai fejlődésükben. Küldetésünk során felelősséget vállalunk azért, hogy megbízóink küldeményei célba érjenek. Megbízható, eredményes szolgáltatást nyújtunk az értékeinkkel azonosuló, motivált munkatársakkal és partnerekkel.

A cég elérhetőségeit és a szolgáltatások logóját a fejléc tartalmazza, további kérdésekre szívesen válaszolok.

Takács Mihály

Budapest, 2020. március 23.