Ezek itt a gyakori kérdések, ha van további kérdéseid írj e-mailt vagy keress minket telefonon.

A legegyszerűbben az ajánlatkérés oldalon lehet kalkulálni vagy az árlista menüben is kikereshető.

szolgáltatások árát Budapesten belül kerületi zónak és járműkategóriák szerint határoztuk meg.

Letölthető dokumentumok között az árajánlat részletesen megadja a szolgáltatások feltételeit és az extra szolgáltatások díjait.

Az extra szolgáltatások nettó díjai (2020)

  • Lemondás, meghiúsulás: Az azonnal teljesítendő megbízások a megrendelést követően 10 percen belül díjmentesen lemondhatók, az előzetesen időzett belföldi megbízások a felvételt megelőző munkanapon 17:00-ig díjmentesen lemondhatók. Amennyiben a lemondás ezt követően történik úgy a ráfordítással arányos lemondási díjat (minimum a díj 50%-a) számítunk fel.
  • Címmódosítás, visszafordítás: A már felvett küldemények esetében is lehetősége van a megrendelőnek módosítania a megbízást. A módosítás esetében a lemondáshoz hasonló módon a ráfordítással arányos díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.
  • Expressz szolgáltatás: Motoros, autós és puttonyos szolgáltatásnál a szabad kapacitás függvényében elérhető, felára a szállítás díjának 60%-a.
  • Extra várakozás: A futár az átvételnél és a leadásnál egyaránt 15 percig vár külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 600 Ft. 
  • Extra időpontok: Az árak munkanapokon 8-18 óra között végrehajtott megbízásokra érvényesek, munkaidőn kívül 25%, de minimum nettó 5000 Ft felárat számíthatunk fel.
  • Extra tömeg / méret felár: Négy raklapnál (1200 kg-nál) nagyobb szállítmánynál a szolgáltatást egyedileg kalkuláljuk. 
  • Extra rakodás (sofőr rakodik): A sofőr az átvételnél és a leadásnál egyaránt 10 percig rakodik külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 900 Ft.
  • Extra rakodó (sofőrön kívül): Első megkezdett óra 10000 Ft, azután minden megkezdet 30 perc 1500 Ft. A szolgáltatás csak Budapesten és környékén érhető el.
  • A díjon kívüli (áruérték) utánvét beszedése és kezelése: Ha az utánvétet visszaszállítjuk, akkor a szállítás díjának 60%-át számoljuk fel, ha utalással teljesítjük, akkor az érték 1%-a, minimum 1000 Ft.
  • 50.000 Ft feletti áruját is biztosíthatja egyedi írásos biztosítási megrendeléssel. Díja 5.000.000 Ft-ig 10.000 Ft. A megrendelésnek tartalmaznia kell a szállított áru és a csomagolás pontos leírását.

 

Személyre szabott megoldásokkal dolgozunk, sok partnerünk alapvető működését segítjük, képesek vagyunk egy megbízótól óránként több megbízást is fogadni. A pontos feladat ismeretében egyedi ajánlatot készítünk és az anyagmozgatáson kívül általában az adminisztratív költségeket is csökkentjük automatizált rendszerünkkel. 

Adható kedvezmények

Oda-vissza szállításnál a visszautat 40% kedvezménnyel teljesítjük, amennyiben a futár a kézbesítést követően 10 percen belül visszaindulhat.
Több cím egyidejű megadásánál 5-25% közötti csoportos teljesítési körfutár kedvezmény