Ezek itt a gyakori kérdések, ha van további kérdéseid írj e-mailt vagy keress minket telefonon.

Próbálunk minden megkeresésre megoldást találni.
Csak példaként: Ajándék, DVD, CD, (nem vágott) autó alkatrész, virág, film, szendvics, kis csomag, web áruházi rendelés, dokumentum, levél, rendezvény jegy, újság, folyóirat, könyv, hardver, szoftver, nyomtató kellékanyag, toner, kazetta, papír, fotó, térkép, irat, játék, mobiltelefon, kulcs, kép, ruhanemű, sportfelszerelés, plakát, névjegy, bor, étel, ital, stb.

Általában nem vállaljuk a szállításból kízárt termékeket és bútorok szállítását. Kerékpárt kartondobozban és motorkerékpárt kalodában tudjuk elszállítani. Csomagolatlan és szennyezett termékeket, főleg gyűjtő szolgáltatásokabn szintén nem tudunk szállítani. Lásd még a következő két pontot is.

A megrendelésnél kérjük mindig adja meg a csomag méreteit és sulyát / tömegét. A teljesítő járművet a rendelésnél kiválaszthatja. Az árazás a jármű és a tömeg alapján kerül meghatározásra.

Kerékpár és motorkerékpár: mérethatár normál hátizsák, tömeg 3 kg-ig.
Személyautó: méret 60x60x90 cm, 100 kg-ig.
Puttonyos: méret 60x80x100 cm, 350 kg-ig.
Furgon: méret 140x140x320 cm, 1500 kg-ig.
Eltérő méretű és tömegű szállítást előzetes egyeztetés után vállalunk.

Nem, személyszállításra a futárszolgálatoknak nincs engedélye. 

Ez a leírás a Futar.hu azonnali üzletágára vonatkozik, a gyűjtő szolgáltatásra vonatkozó információk itt olvashatóak.

Az azonnali üzletág szállít mindenhova és minden a szállításból nem kizárt terméket.  

Hová:

  • Budapest
  • Agglomeráció,
  • Vidéki települések,
  • Külföld 
  • Távoli országok is

Mit:

A szállításból kizárt tárgyak (lásd másik GYIK bejegyzést) kivételével a dokumentumoktól kezdve 1 tonnáig mindent elszállítunk, (400 cm hosszuságig és 175 cm magasságig, ami egy 3,5 tonna össztömegű furgonnal szállítható).

 

Igen, 3,5 T össztömegű furgonokkal állandó futárokkal szolgáltatunk, nagyobb tömegek esetén szállítmányozóként tudunk megoldást ajánlani.

A szállításból kizárt anyagokata és tárgyakat a jogszabályoknak megfelelően (Postattörvény) az Általános Szerződési feltételek melléklete felsorolja.

Kábítószerek, hallucinogének, szúró-, vágó- és lőfegyver, lőszer, robbanószer, gyúlékony anyag (például: üzemanyagok, benzin, gázolaj, fűtőolaj, folyékony gáz), mérgező, maró vagy egyéb veszélyes vegyi anyag, orvosi-, műszaki- és egyéb gázok, emberi élet veszélyeztetésére, kioltására alkalmas eszközök, közbiztonságra különösen veszélyes anyagok, tárgyak, eszközök, radioaktív anyagok, romlandó élelmiszerek, gyorsfagyasztott élelmiszerek, élő állat, értékpapír, nemesfémek, drágakövek, minden egyéb olyan tárgyat, anyagot, dokumentációt, iratot amely vélhetően veszélyezteti az embereket, környezetet, közbiztonságot, az állambiztonságot, a futárszolgálat eszközeit, alkalmazottait, illetve, azok járműveit.