Yes, the only downside is that without a contract, the sender or consignee can only pay the freight with a cash payment.

Without a contract, if you sign a financial agreement in which you agree to pay for services, we will change your payment method to monthly itemized billing.

In the ordering system of futar.hu you can perform all the tasks related to the courier order.

In order to use it, registration is required, which can be initiated on the specialecuse.futar.hu website.

Yes, you can send an order directly from your own system using the futar.hu post method API procedure.

You will receive an immediate answer to the result of the upload.

We will send you a continuous status report on the phases of order fulfillment.

Természetesen a Nemzeti Hírközlési és média Hatóság weboldalán ellenőrizhetően regisztrált szolgáltatók vagyunk.

Nincs kötelezően feladandó csomag mennyiség. Egy kereszerződést kötünk, amelyben az együttműködés részleteit rögzítjük. A szerződés egyszerűsíti és kényelmesebbé teszi az elszámolást és egyedi szolgáltatások lehetőségét biztosítja. Az általános szerződési feltételek itt és a fizetési megállapodás itt érhető el.

Igen, a teljes szállítási folyamat minden szükséges helyén a saját megrendelési számunk mellett kezeljük a megbízó azonosító adatát. Le tudod kérni az interneten a saját rendelés számoddal a küldemény státuszát, akár közvetlenül a saját rendszeredből egy API hivással.

Munkanapokon reggel 08.00 - 17.45-ig telefonos ügyfélszolgálatunkon. Internetes renndelő felületünkön 7x24 órában. A diszpécser reggel 8-kor dolgozza fel a munkaidőn kívül érkezett megrendeléseket. Gyakran teljesítünk megbízásokat munkaidőn kívül, ezeket azonban munkaidőben, előre egyeztetni kell.