phone   Azonnali szállítási ügyintézők         
+36 70 770 0707
8:00-17:45
molnarkocsi

 Gyűjtő rendelések esetén    

futarszolgalat.hu 

Iroda, vevőszolgálat:

E-mail: info@futar.hu

1183 Budapest, Gyömrői út 91.

 • Export az Európai Unió országaiba

  Csomagszállítás Magyarországról az Európai Unió országaiba. Gyors és gazdaságos szolgáltatásiank közül könnyen kiválaszhatja az Önnek legoptimálisabb megoldást.
 • Export nem uniós országokba

  Csomagküldés és vámkezelés egykézben. A feladott küldemények gyors és kedvező díjú szállítását, vámkezelését bízza a FUTAR.HU csapatára! Küldeményét eljuttatjuk a világ bármely pontjára.
 • Import az Európai Unió országaiból

  Az Unióban feladott küldeményeket kézbesítjük Önnek Magyaroszágon bárhol. A feladóval felveszük a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk. A csomagot háztól-házig szállítjuk!
 • Import nem uniós országokból

  Küldeményét hazaszállítjuk Önneka világ bármely pontjáról. A csatolt okmányok alapján elvégezzük a vámkezelést és levesszük a válláról az ügyintézés terhét. Minden nap indulnak járataink!

Ügyintéző: +36 70 770 07 07 /3. mellék

Különjáratú és gyűjtő vagy részrakományú logisztikai lehetőségeket is ellenőrzünk. Az áru mennyiségének, a rendeltetési helyének és a kézbesítési határidő figyelembevételével közúti, légi és tengeri módozatokat is vizsgálunk. A szolgáltatást a megrendelővel egyeztetett időkeretben teljesítjük. Diszpécserközpontunk a megrendelésnél megadja, milyen kézbesítési határidővel teljesítjük a megbízást.

KALKULÁCIÓ

A raklapos szolgáltatások mindig egyedi kalkulációt igényelnek. Legyen kedves az info@futar.hu e-mail címre részletesen megírni igényét. A pontos díj meghatározásához az áru pontos súlyán és méretén kívül szükségünk van a felrakodási helyre, lerakodási helyre, szállítás megkezdésének időpontjára és a rendelkezésre álló tranzitidőre is. Legyen kedves megírni nekünk az áru jellegét és a csomagolás módját.

Hírlevél

Linkek

Az általunk hasznosnak ítélt linkek gyűjteményét találja itt.

Letöltések

Letölthető dokumentumainkat ezen a linken találja. (Pro-forma számla, megbízási szerződés, rakománylista mintái, előminősítő levél)

Referenciák